Resultaten voor welke huisdieren mag je houden

 
 
welke huisdieren mag je houden
 
chipjedier.nl Index.
Asielen en de chip en registratieverplichting. Chip je kat. Niet verplicht, toch doen! Waarom geen verplichting voor katten? Vermist of gevonden? Help, mijn dier is vermist! Dier gevonden, wat nu? Verplicht voor honden. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland RVO bepaalt welke databanken worden aangewezen om de gegevens te registreren van honden die onder de chip en registratieverplichting vallen. Deze databanken moeten zich houden aan een overeenkomst waarin onder andere geregeld is hoe ze om moeten gaan met uw persoonsgegevens. De RVO kan de aanwijzing van een databank intrekken als niet aan de afspraken wordt voldaan. Zie voor meer informatie ook de website van de RVO. U mag zelf kiezen bij welke van deze aangewezen databanken u uw hond registreert.
internetbureau den haag
Welke dieren mag je houden als huisdieren in Nederland? Ladotstats.
Welke dieren mag je houden als huisdieren in Nederland? De meeste dieren mag je gewoon in huis nemen. Voor de populairste huisdieren zoals honden, katten, konijnen, vissen, cavias en vogels heb je geen toestemming nodig. Maar je mag niet zomaar ieder dier in huis nemen.
persoonlijke lening 120 maanden
Hoeveel kost een huisdier? Verzekeringen.be.
Wat kan je doen om je huisdier zo goed mogelijk te beschermen? Welke informatie vind je hieronder terug.: Welk huisdier mag je kopen? Welk huisdier past voor jou het best? Waar kan je een huisdier kopen? Wat kost een huisdier? Waarom je huisdier verzekeren? Welk huisdier mag je kopen? Je kan in Belgiƫ als particulier alleen zoogdieren houden die op de positieve lijst staan.
regular expression tester
Willem Wever Welke dieren mag je als huisdier houden?
Let dan goed op, want ook al lijkt een diertje nog zo lief je, mag ze echt niet allemaal houden. In de uitzending zocht onze reporter Bram uit welke dieren je wel en welke dieren je niet als huisdier mag houden.
incassobureaus
Huisdieren en kinderen Mamaliefde.
Reptielen zijn geen huisdieren die u kunt houden als u kinderen heeft. Hebben jullie een huisdier? Ik kan het selluf. Babypraat met mamastemmetjes. Vanaf welke leeftijd beginnen aan seksuele voorlichting? Dit is wat er gebeurt als je je peuter de.
samsung wasmachine
Huis en hobbydierenlijst RVO.nl.
De beoordelingsmethode het toetsingskader ligt ter inzage via www.internetconsultatie.nl/toetsingskader huisdieren. U kunt niet meer reageren. Nieuwe huis en hobbydierenlijst. De Beoordelingscommissie Huis en hobbydieren beoordeelt de diersoorten van de inventarisatielijst en de tijdelijke vrijstellingsregeling. Hierna neemt de minister een voorlopig besluit over welke dieren op de nieuwe huis en hobbydierenlijst komen. En welke dieren u onder voorwaarden mag houden.
allround schoonheidsspecialiste
5 bijzondere dieren die je thuis mag houden.
Hoewel het niet aan te raden is om een wild dier in huis te nemen, mag je Fennek in Nederland wel gewoon als huisdier houden. Uiteraard vereist dit wel de nodige kennis. Heb je een groot omheind weiland ter beschikking? Dan zou je in principe ook een bergkangoeroe als huisdier mogen houden. Best cool een kangoeroe als huisdier! Wel moeten ze de juiste verzorging krijgen en beschikken over een binnen en een buitenverblijf. Kende jij deze opmerkelijke huisdieren al? Ga nooit zomaar over tot een aankoop van een huisdier omdat het je stoer lijkt. Verdiep je altijd goed in een dier en de wetgeving eromheen. Heb jij een ander bijzonder dier in gedachte die je overweegt als huisdier? Check dan van te voren even goed welke dieren toegestaan zijn in Nederland om thuis te houden.
Matrassen kopen
Huisdierenlijst geeft overzicht van toegestane huisdieren Gezondheidskrant.
Voor particulieren of bedrijven die een dier houden dat niet meer is toegestaan, komt een overgangsregeling. Dieren mogen gehouden worden tot hun dood, maar er mag niet meer mee gefokt worden. Om dit controleerbaar te maken, komt er een registratieverplichting, zodat overzichtelijk is voor welke houders het overgangsrecht geldt.
werknemer
Verbod op huisdier in huurcontract HelloLaw. Pals. MR. in opleidingen. Dialogue BV. SDU. Dutchify.
Sat, 10/27/2018 2215.: In mijn huurcontract staat dat huisdieren die overlast veroorzaken verboden zijn. Welke huisdieren worden daar dan mee bedoeld? Verder staat er dat je voor elke dag dat je wel een huisdier hebt, een boete moet betalen van 20 euro per dag. Mag dat zomaar?
lijst
Amivedi Uitleg Positief lijst.
Zoek in vermiste dieren. Deel je verhaal. Toegestane en verboden huisdieren. Welke dieren mogen in Nederland als huisdier gehouden worden? Niet alle dieren zijn geschikt als huisdier. Sommige dieren kunnen ziektes overdragen of zijn gevaarlijk. Ook kan het zijn dat een dier niet gehouden kan worden omdat het dierenwelzijn dan in gevaar komt. Huisdierenlijst: geschikt als huisdier De Rijksoverheid heeft een lijst gemaakt positieflijst aangewezen diersoorten waarop zoogdieren staan die geschikt zijn om als huisdier te houden. Op de positieflijst staan veel gehouden huisdieren zoals de hond, de kat, de fret en de zwarte rat. Voor alle gehouden dieren gelden regels voor huisvesting en verzorging. Deze regels staan in het Besluit houders van dieren. Er is ook een lijst waarop dieren staan die niet zijn toegestaan als huisdier. Op deze zwarte lijst staan bijvoorbeeld dieren die niet geschikt zijn om gehouden te worden als huisdier, omdat: ze gevaarlijk kunnen zijn voor de omgeving; een grote kans bestaat op problemen bij het dier zelf. U mag alleen diersoorten houden die op de positieflijst worden genoemd.
Led Bouwlamp
Huisdieren Longfonds.nl.
Het is belangrijk dat u zelf geen huisdier heeft als u allergisch bent. Soms kan dat betekenen dat u afscheid moet nemen van uw huisdieren. Dat is een heel moeilijke beslissing. U bent natuurlijk erg aan gehecht aan uw kat of hond. Het helpt als u een goed huis voor uw dier kunt vinden. Korting bij Allergiezorg. Als lid van het Longfonds ontvangt u een flinke korting op producten in de webwinkel van Allergiezorg. Zo krijgt u bijvoorbeeld 50% korting op de aanschaf van allergeendichte hoezen, kussens en dekbedden. Bekijk uw voordeel LEES MEER OVER PRIKKELS. Rook Het weer Hooikoorts Luchtvervuiling. Naar boven Deel deze pagina. Pagina afdrukken Volgende pagina Geuren. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over.: behandeling van longziekten. werk van het Longfonds. ontwikkelingen in onderzoek. tips om uw longen gezond te houden.
Rijschool Rotterdam
licg.nl Positieflijst Huisdierenlijst.
Allergie voor huisdieren. Over het LICG. Volg ons op. Zoek ook in nieuwsartikelen. Over alle dieren. In Nederland bestaat wetgeving over welke dieren als huisdier mogen worden gehouden. Niet alle dieren zijn immers geschikt om als huisdier te houden. Dat komt bijvoorbeeld omdat ze beschermd zijn, ziektes kunnen overdragen of gevaarlijk zijn, of omdat hun welzijn in gevangenschap in het nauw komt.

Contacteer ons