Meer resultaten voor huisdieren niet toegestaan

 
 
huisdieren niet toegestaan
 
Kasteel overnachting good to know Huisdieren niet toegestaan.
Het hele jaar door geopend. Honden alleen in de appartementen toegestaan. Honden toegestaan na overleg en tegen kosten. Honden toegestaan, aangelijnd op het landgoed. Honden uitsluitend na overleg al dan niet tegen betaling. Huisdieren niet toegestaan. Internet / wifi. Kinderen 10 jaar.
geld lenen berekenen
Geen huisdieren toegelaten. Off-topic Bunnybunch Forums.
Maar als je een huis koopt kunne ze toch niet meer zeggen wat er wel en niet in huis mag? Ik denk ook als je konijnen gewoon netjes naar de bak gaan en geen lawaai maakt is het al heel amders. Ik snap wel dat ze geen teroristen in het gebouw willen dus automatisch geen huisdieren neerzetten op een advertentie, ik zou gewoon een poging wagen en vragen of nette konijnen wel toegestaan zijn: Succes!
strandtas
Kan een huurcontract huisdieren verbieden? bouwenwonen.net.
Kan een huurcontract huisdieren verbieden? Bron: Huisdieren Logic-Immo. Je ziet het in steeds meer huurcontracten staan: Huisdieren niet toegestaan. Maar kan een verhuurder je wel verbieden om een hond, kat of ander al dan niet snoezig huisdier in huis te halen?
kraftpapier rol
Vakantiehuis met de hond in Frankrijk. Tips met de hond in Frankrijk!
In veel vakantiehuizen of op vakantieparken zijn honden en huisdieren niet toegestaan. Dus waar kun je dan terecht? Om je te helpen om een vakantiehuis te vinden waar je hond of huisdier welkom is zijn wij op zoek gegaan naar vakantiehuizen voor de hond in Frankrijk.
sloophouten
Deze dieren mag je niet meer in huis houden Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje.
Verboden zijn vanaf nu de zeboe, de bruine beer, de wasbeerhond, de dwergmangoest, de poolvos en de Siberische steenbok mogen het huis niet meer in. Maar wees gerust, mocht je een van deze dieren al in huis hebben dan mag je ze nog houden. Wel wordt er gevraagd om het dier aan te melden en het fokken ervan is verboden. Wie toch nog een bizon, zadeljakhals of wapiti in huis wil nemen, kan om ontheffing vragen. Daaraan zijn dan wel een aantal zeer strenge voorwaarden verbonden. Zo moet hij laten zien bepaalde kennis te hebben over het dier dat hij in huis wil nemen, aantonen dat zijn huis gemaakt is om het dier een goed leven te geven. Daarbij moet overigens ook het gevaar voor mensen zo laag mogelijk blijken. Neem een guanaco. Overigens is er ook een lijst met dieren die wel toegestaan zijn in huis. In de lijst met 121 dieren staan onder andere de traditionele huisdieren, zoals een hond, kat en konijn.
WebSpinner
4 vakantiehuizen Schiermonnikoog gevonden Fijn op Vakantie.
3 slaapkamers 1. Internet aanwezig 3. Roken niet toegestaan 1. Huisdieren niet toegestaan Wis. Afstand tot zee. Zee op kruipafstand 2. Zee op loopafstand 2. Unieke ligging 3. Appartementen Bernstorff 1. 4 vakantiehuizen Schiermonnikoog gevonden. Schiermonnikoog Wis Huisdieren niet toegestaan Wis.
achteruitrijcamera
Bomansplaats Camelot Europe.
Minimaal 18 jaar of ouder. Huisdieren zijn niet toegestaan. Roken is niet toegestaan. Kinderen zijn niet toegestaan. Dichtstbijzijnde stations / Nearest stations. Eindhoven 21 minuten lopen / minute walk. Hooftlaan 3 minuten lopen / minute walk. E-mail alerts in dit gebied.
https://www.tele-assistance-senior.fr/
Huisdieren bij Landal GreenParks.
Hierin zijn huisdieren niet toegestaan. Deze accommodaties zijn beperkt in aantal en u kunt deze met voorkeur reserveren. Uw hond voelt zich ook thuis. Op Landal Twenhaarsveld en Landal Wirfttal viert u vakantie in een hondenbungalow, waar hond en baasje zich direct thuis voelen.
sunwarrior illumin8
Huurders mogen voortaan altijd huisdieren houden, tenzij huurwoning niet geschikt is VRT NWS. VRT NWS. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van VRT Nu. VRT NWS.
Start / stop automatisch afspelen Volgende. Huurders mogen voortaan altijd huisdieren houden, tenzij huurwoning niet geschikt is. Huurders die een huisdier hebben, zullen vanaf nu enkel nog in uitzonderlijke gevallen geweerd mogen worden uit hun huurwoning. Dat zegt Vlaams minister van Dierenwelzijn Ben Weyts N-VA. In de meeste huurcontracten staat dat huurders geen huisdieren mogen houden, tenzij na schriftelijke toestemming van de verhuurder.
zakelijk geld lenen zonder bank
Camping POD honden niet toegestaan rookvrij Standplaats 183.
AAN MIJN SELECTIE TOEVOEGEN. Camping Pod Honden Niet Toegestaan Rookvrij Standplaats 183. Terug naar de campingpagina. Reserveer deze accommodatie. De pluspunten van het verblijf. Totale Oppervlakte in m: 8. Toegankelijk voor gehandicapten: nee. Huisdieren niet toegestaan. Beschikbaarheid online reserveren. BESCHIKBAARHEID ONLINE RESERVEREN.
penny
Honden niet toegestaan Campingfrankrijk.eu.
Bekijk de website Bekijk campingwebsite Camping L'Ile' d'Or.' Andere datum Beschikbaar Op aanvraag. Pagina 1 van 7 1 2 3 4 5 volgende Laatste. Honden niet toegestaan op de camping. Op deze campings in Frankrijk zijn honden huisdieren helaas niet toegestaan.
zoekmachine marketing
Hond in huis: kan de huisbaas dat echt verbieden? Rechtenkrant.be.
Maar contract is contract? In een contract kan je dus wel degelijk clausuleren dat in het huurhuis huisdieren niet toegestaan zijn indien ze schade veroorzaken. Zo kan men bepalen dat in het appartement honden toegelaten zijn of net niet. De vraag is echter: is een inbreuk ook kwalificeerbaar als een ernstige contractuele fout?

Contacteer ons